Петък, 18 Oct 2024
        
Кораби Новини

MSC Cruises увеличава програмата Med Fly & Cruise с 30%

   


MSC Cruises обяви, че ще увеличи броя на летните и круизни пакети за лятото на 2025 г. в Средиземно море с 30 %, като клиентие на круизи вече могат да излитат от множество летища през следващата година, съобщава Cruise Trade News.

Океанската круизна линия затвърди партньорството си с бюджетните авиокомпании Jet2 и Vueling, за да предложи на гостите полети до Рим, Барселона и Палма. Клиентие, които искат да направят круиз в Средиземно море, могат да изберат да летят от Манчестър до Рим или Барселона, Глазгоу до Рим, Единбург до Неапол и Рим, Белфаст до Палма и Бристол до Палма.

Средиземноморските маршрути на MSC Cruises за 2025 г. ще включват широка гама от пристанища, включително Санторини, Кан, Генуа, Валета, Месина и Неапол, със седем нощувки на MSC World Europa, един от най-новите кораби на линията.

Тази новина следва информацията през пролетта, че MSC Cruises е подновила партньорството си с Emirates за още два сезона, за да помогне за укрепването на позицията на Дубай като предстоящ круизен център.