Неделя, 08 Сеп 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Слънчевите Егея и Адриатика ви очакват

   


Знаете ли, че имате причина да си стегнете багажа? Очакват ви 9 прекрасни дни по маршрут Атина - Сплит - Венеция - Бриндизи/Лече (Пулия) - остров Миконос с водач-придружител. Каква по-добра причина от това да се докоснете до чудни забележителности по време на това възхително и омагьосващо пътуване, което ви предлагат от Руал Травел на цени само от 2338лв.

Програмата е деветдневна в периода 18.09 - 26.09.2024 г. и включва 1 нощувка със закуска в централен 3* хотел в Атина, самолетен билет, всички трансфери по програмата, 7 нощувки на борда на круизен кораб MSC Sinfonia в каюти от избраната категория с включени пристанищни такси, панорамна обиколка на Атина, забавления и развлекателна програма на борда, водач –придружител от туроператора. Изхранването на борда на кораба е на база закуска, обяд, вечеря (пълен пансион). Лети се с „Ейджиън еърлайнс" (с включени летищни такси, чекиран багаж до 23 кг. и малък салонен багаж до 8 кг.).

Руал Травел предоставя следните намаления за екскурзиите си:

  • за ранно записване - 3% от пакетната цена отстъпки  (2 месеца преди датата на екскурзията - за записан турист се счита този, който е платил съответната предплата и е подписал договор);
  • за постоянни клиенти - 3% от пакетната цена отстъпки (клиенти, които вече са пътували с Руал Травел). Клиентите, които ползват тази отстъпка, трябва в договора да упоменат последната екскурзия, на която са пътували.

За кораба

MSC Sinfonia носи характерната за флотилията на MSC италианска елегантност. Красивият кораб ще ви изненада с неизборими удобства и развлечния, заобиколени от модерна съвременна обстановка.

Корабът се отличава със специфичен дизайн и несравним комфорт, съчетавайки най-доброто от континенталния стил с обслужване от световна класа и внимание към детайлите. На борда ще се насладите на петзвездна кухня, релаксиращи и разкрасителни процедури, постоянно обгрижвани от висококвалифициран персонал.

На MSC Sinfonia се намира и първият за корабите на MSC виртуален голф симулатор, особено подходящ за начинаещи голф играчи. Но това не е всичко. С безброй представления, музика, дискотеки, казино, салони за красота, СПА и  зали за игри, MSC Sinfonia  предлага една симфония от лъскави и привлекателни занимания на борда си.