Понеделник, 16 Сеп 2024
        
Кораби Речни круизи

Създайте спомени на борда на Crucevita

   


Напоследък доста ви разказваме за големите круизни кораби, които несъмнено са впечатляващи. Но днес ще обърнем внимание на един от любимите речни круизни кораби Crucevita, с който често се организират плавания по Рейн, включително и за круизи до Холандия и Белгия и този до Холандия, Германия, Франция и Швейцария. 

MS Crucevita е известен като един от най-елегантните и комфортни речни кораби, които плават из Западна Европа. Корабът е проектиран така, че дизайнът му наподобява яхта. Интериорът на кораба също следва линията, типична за яхтите - удобство и елегантност.

Същевременно пасажерите могат да се насладят на максимално общо пространство, в което са разположени голяма дневна с камина, просторен салон и ресторант. Уютната атмосфера край камината е допълнена с богата библиотека и меките кресла на основната палуба. На нея ще намерите и сауната, и фитнес залата. Слънчевата палуба е разделена на две зони - открита част с шезлонги и покрита с тента зона.

Корабът разполага с 3 палуби, капацитетът е 110 гости. На разположение на гостите са ресторант, бар, зона с камина и кресла, машина за кафе и чай на самообслужване през целия ден, библиотека, сауна и фитнес, слънчева тераса със шезлонги, безжичен интернет срещу заплащане.

Най-честите въпроси, свързани с каютите на борда са:

  • Корабът разполага с 3 палуби - основна, средна и горна.
  • Каютите се намират на основната и средната палуба, и всички имат прозорци. Основната разлика е, че в каютата на средна палуба има големи френски прозорци.
  • Големината на кабините е около 12 кв. м.
  • Капацитетът им е 2 човека - 2 възрастни или 1 възрастен и 1 дете.
  • Леглата могат да са разделени или да бъде 1 спалня.
  • Обзаведени са с индивидуален климатик, сателитна ТВ, сешоар, сейф, телефон, баня и тоалетна.

Вижте повече за кораба и речните круизи на Apollo.