Четвъртък, 19 Сеп 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Есенен разкош от Атина до Лисабон

   

  Google

За периода на есенните ваканции през 2024 г. от Crusit са подготвили 7-дневен круиз от Атина до Лисабон. Резервирайте това пътуване и се потопете в едно незабравимо пътуване, за да посетите едни от най-забележителните градове. Подарете си изключително изживяване през есента и се насладете на невероятните гледки, спиращи дъха по маршрута Атина (Пирея) - в открито море – Валета - в открито море – Аликанте – Мотрил – Кадиз – Лисабон.

Туристическа агенция Crusit ви предлага Norwegian Getaway на NCL да е вашият хотел за 7 дни на цени от 712 евро, а пътуването започва на 29.09.2024 г. Не забравяйте да попитате за пакета "Free at Sea" за най-добрата добавка за вашия NCL круиз.

Цената включва: Всички цени, посочени към маршрутите на NCL, са в евро за човек, настанен в двойна каюта от избраната категория за целия круиз и включват:

  • пристанищни такси във всички точки от маршрута
  • настаняване в двойна каюта за периода на целия круиз
  • Хранене на пълен пансион на борда
  • Храненето на борда на корабите на NCL е FreeStyle – без фиксирани часове, ресторанти, маси
  • Ежедневно почистване на каютите
  • Разнообразни дневни и вечерни развлечения на борда на кораба
  • Ползване на откритите басейни, шезлонги и джакузи, плажни хавлии
  • Детска градина и тинейджърски клуб (ежедневни занимания за деца от общо 4 възрастови групи)
  • Ползване на фитнес центъра

ЗА КОРАБА

Norwegian Getaway е решен изцяло в стил Маями. Това личи още от корпуса на  кораба, който е изрисуван от известния художник David "LEBO" Le Batard, който живее в Маями. Дебютът на кораба беше през януари 2014 година. Подобно на своя кораб - брат Breakaway - Getaway също изпълнява своите маршрути само от едно пристанище - Маями. И тук на 8 палуба има "Крайбрежна улица" от двете страни по протежението на кораба. Корабът предлага много възможности за забавление и разнообразие от над 28 ресторанта, повече от 12 бара, голям спортен комплекс със стена за катерене, въжена пътека, екстремна въжена линия, баскетболно игрище, мини голф и много други.

На борда на NCL Getaway има 2014 каюти, разделени в 11 основни категории. Четиридесет и две от тях с във ВИП зоната The Haven, 59 студиа предлагат комфортно плаване за соло пасажери, а 42 са предназначени за хора с двигателни затруднения. Каютите разполагат с 26-инчови телевизори с плосък екран, мини бар и сешоар. Ако обичате луксозния уют,  VIP удобства и скъп разкош, за вас са великолепните частни вили и апартаменти, някои от които достигат до впечатляващите 170 кв. м площ.

Теодора Петрова