Четвъртък, 19 Сеп 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Създайте спомени за цял живот с Делта турс

   

  Google

Незабравимото пътешествие, което съчетава лукса с екзотиката, ще ви отведе до някои от най-зашеметяващите дестинации в света, където ще откриете уникални култури, природни красоти и безкрайни възможности за релакс и приключения.

Планирайте с „Делта турс“ обиколка на най-райските екзотични места по света за великденските и майските празници догодина. Резервирайте своето 20-дневно приключение, което започва на 19.04.2025 г. Ще посетите уникални места като Дубай, Абу Даби, Сейшели, Мадагаскар, Реюнион и Мавриций. Няма да мислите за нищо, защото всичко е уредено от агенцията - от самолетните билети, през резервацията за кораба, до екскурзионни програми на дестинациите по програмата.

Започнете своето пътуване в блестящия Дубай, където ще бъдете омагьосани от величествените небостъргачи, луксозните търговски центрове и традиционните сукове. Вижте най-високите небостъргачи в света и архитектурните чудеса на този замайващ мегаполис и се насладете на разходка по крайбрежния булевард на Марината.

В Абу Даби, столицата на Обединените Арабски Емирства ще разгледате величествената Шейх Зайед джамия, един от най-красивите и големи мюсюлмански храмове в света. Посетете също и модерния Лувър Абу Даби, където изкуството и културата се сливат в едно.

Продължете към тропическия рай на Сейшелите, където безкрайните бели плажове и кристално чистата вода ще ви оставят без дъх. Изследвайте гранитните скали и изумрудените джунгли, които правят тези острови толкова уникални, докоснете се до креолската култура и бит и опознайте красивите острови.

Невероятният остров Мадагаскар – земя на огромно биоразнообразие и ендемични видове ще остави всеки без думи. Посетете националните паркове, където ще видите лемури, баобаби и редки растения, които не могат да бъдат открити никъде другаде на планетата.

След това се отправете към остров Реюнион, известен със своите активни вулкани, водопади и зелени долини. Насладете се на приключенски турове и преходи през дивата природа и научете повече за живота на „парфюмния остров“.

Завършете своето пътешествие на Мавриций, известен със своите луксозни курорти и културна многообразност. Открийте ботаническите градини, впечатляващите водопади и изумителните коралови рифове, полетете над океана или се запознайте отблизо с дивите обитатели на планетата в пряк контакт. Присъединете се за този вълнуващ круиз и изживейте незабравими моменти в някои от най-красивите кътчета, наречени Рая на земята.

Позволете си да се потопите в лукса и красотата на Персийския залив и райските острови в Индийския океан. От „Делта турс“ ви уверяват, че от това забележително пътуване по време на празниците ще донесете спомени, които ще ви топлят душата дълго време.

Цените започват от 6370 лв. и са за ранни записвания до 31.10.2024 г.  

  • Самолетен билет за международен полет с включен чекиран и ръчен багаж
  • 2 нощувки със закуски в хотел в Дубай
  • 2 нощувки със закуски в хотел на Мавриций
  • 14 нощувки на борда на кораба Norwegian Sky на пълен пансион в избрания тип каюта
  • Пристанищни такси
  • Free Style Dining: храненето на борда на корабите на NCL е FreeStyle - без фиксирани часове, без фиксирани маси в основните ресторанти. Пасажерите са свободни да избират кога, къде и с кого да се хранят
  • Множество забавления на борда на кораба - разбират се от дневната програма, която ще получават в каютата
  • Включени в цената са ползване на външен басейн, шезлонги, плажни хавлии. Детски и тийнейджърски програми
  • Програма с атрактивни игри – шоу програми, музикални вечери, танци
  • Фитнес център с най-съвременно оборудване
  • Полудневен тур на нов Дубай на български език
  • Посещение /пешеходно/ с водача до близкия търговски център - Mall of the Emirates
  • Целодневен тур на Абу Даби на български език
  • Всички трансфери по програмата
  • Медицинска застраховка с лимит 10 000 евро
  • Водач от България по време на цялото пътуване при минимум 20 участника

Необходими документи за пътуването:

  • По този круиз е задължително да се пътува с валиден международен паспорт минимум 6 месеца от датата на планирано връщане. Пътуващите са отговорни за това да гарантират, че те отговарят на всички изисквания за паспорт и виза, за всяка съответна страна, която ще се посети по време на круиза и за пътуванията от и до съответното пристанището за качване или слизане. По време на повечето круизи, персоналът на кораба ще трябва да задържи вашите паспорти. Затова вие ще трябва да носите с вас постоянно втори документ със снимка или фотокопие на паспорта. На пътуващите не се възстановяват никакви суми ако им бъде отказано влизане в чужда територия или качването на борда е отказано поради липса на документи.
  • За деца под 18 години – пътуващи с 1 родител или без родители - нотариално заверена декларация /оргинал и 1 копие/, че са съгласни детето да пътува в чужбина и задължително паспорт. Деца, чийто родители имат различни фамилии е задължително да носят копие от акта за раждане на детето.
  • Няма изискване за задължително ваксиниране.

Корабът Norwegian Sky е като плаващ луксозен курорт, който ви осигурява всичко необходимо за перфектното пътешествие.

Norwegian Sky Пуснат на вода през 1999 г., Корабът е основно преоборудван през 2019 г. и извършени подобрения на каютите през 2022 г. Norwegian Sky първоначално е поръчан от Costa Cruises, но по-късно закупен от Norwegian Cruise Line. Първоначално се нарича Pride of Aloha , който плава около Хавайте и обяснява хавайската тема и декор, които се виждат на борда. През 2008 г. корабът е преименувана на Norwegian Sky и отново плава под флага на Бахамите. Именно тук стартира програмата на компанията „Freestyle Cruising”. Декорът на кораба е ярък, топъл тропически.

Храненето е Free Style („хапнете където и когато искате“). Шест ресторанта включват два основни ресторанта и кафене с бюфет. Специализирани заведения за хранене (срещу допълнително заплащане) включват грил, италианска, японска и френска кухня. Всяко място предлага своя отличителна атмосфера и отлично обслужване. Младежкият бюфет вечер дава възможност на децата да се хранят неофициално без родителите си. Също така има великолепен детски кът и вечерна дискотека за тийнейджъри. В 8-те бара на кораба се предлагат различни напитки и коктейли.

През деня има възможност за различни организирани дейности, спа и спортни/фитнес услуги или почивка край басейна. Вечер завесите се вдигат в Stardust Lounge за различни представления: комедия, караоке само за възрастни, танци и тематичните вечери. Итрални шоута на живо като Сделка или не и Колелото на съдбата допълват вечерните забавления. Корабът разполага и разполага с добре заредена библиотека, кръстена на родения в Мисури американски сатирик и пътешественик по света Марк Твен.