Петък, 18 Oct 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти Речни круизи

Круизът на мечтите ви е на един клик разстояние

   

  Apollo

Време ви е за круиз? Вижте всички програми със свободни места от Apollo, така че да планирате лесно следващото си пътешествие по вода. Както винаги - програмите са с водач от България, а екскурзиите - с превод на български.  

Може да избирате от речен круиз по р. Рейн, Шелд, Маас и техните канали и да се възползвате от най-известния речен круиз на Apollo през пролетта догодина в цветния сезон на лалетата. Или пък си подарете най-търсения круиз за Нова година с Costa Smeralda из Персийския залив до Дубай, Мускат, Доха и Абу Даби. Ако искате нещо по-екзотично – отплавайте с новия Sky Princess до Бахамите, Ямайка, Каймановите острови и Мексико за едно лято през зимата. Карибските круизи през януари с водач от България ви очакват, защото през зимата е хубаво да сте на топло и да се излежавате на плажа с коктейл в ръка, а защо не и два.

И за да е пълна идилията се включете в специалната програма до Япония и Китай за 7 нощувки на борда на страхотния Spectrum of the Seas на Royal Caribbean и 6 нощувки в Китай. А за още по-голямо удобство ще имате вътрешен полет в Китай и пътуване със скоростен влак. Все пак може и едно лято до Пулия, Санторини, Миконос, Малта, Сицилия с Costa Fascinosa за лятната ваканция. Разгледайте и останалите изключителни предложения за вашата мечтана почивка и резервирайте круиза на мечтите си, защото все още има свободни места.