Петък, 18 Oct 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Коледно-новогодишен круиз Сингапур, Тайланд, Камбоджа, Виетнам

   


Мечтаете за нетрадиционни зимни празници? Желанието ви може да се сбъдне. Ocean Travel ви предизвикват да нарушите традициите и да се включите в коледно-новогодишен круиз Сингапур, Тайланд, Камбоджа, Виетнам.

Всички тези невероятни дестинации за 14 нощувки на круиз + 1 нощувка в Сингапур. Не чакайте последния момент и резервирайте посрещането на своята бляскава Нова година. Осигурите спокойствие както за вас, така и за семейния бюджет, което не е за пренебрегване.

На 6-я ден от вашето приключение (25.12.2024) ще посрещнете коледното утро в Банкок, столицата на Тайланд. Ще се насладите на контрастите на града – от будистки храмове и позлатени дворци до суматохата на един от най-големите азиатски мегаполиси, от златния блясък на изгрева по река Чао Прая, която минава през двореца, до неоновите светлини на центъра. Ще бъдете поразени от топлото усещане и гостоприемство от местното население от “Страната на усмивките”. Ще имате възможност и за допълнителна екскрузия.

В навечерието на новата година ще се озовете в Да Нанг, Виетнам. Разположен посредата между Ханой и Хо Ши Мин, пристанищният град Да Нанг ще ви очарова със своята зашеметяваща 30-километрова брегова ивица, страхотна улична храна и мост във формата на дракон. Градът първоначално е бил окупиран от французите, впоследствие и от американците, като останки и от двете могат да се видят в града – от американската въздушна база и болница до широките булеварди на града и старите вили. След тези зашеметяващи гледки е време за празнуване и отваряне на шампанското. За много години! В първия ден на 2025 може да релаксирате или след закуска да се разходите.

Това невероятно 17-дневно приключение е на цени от 6795 лв. и включва:

  • Самолетен билет София-Сингапур-София с Turkish Airlines с включен 1 бр. ръчен багаж до 10 кг. + 1 дамска чанта/лаптоп и 1 бр. чекиран багаж до 20 кг.
  • Трансфери летище – хотел, хотел – пристанище, пристанище - летище
  • Нощувка със закуска в хотел Pan Pacific Singapore 5* в Сингапур на 21.12.2024
  • Обзорна обиколка на Сингапур
  • Водач от фирмата през цялото пътуване
  • 14 нощувки на круизния кораб Noordam
  • Пристанищни такси
  • Богат асортимент от храна за закуска, обяд и вечеря
  • Множество забавления на борда на кораба – театър с различни постановки всяка вечер, дискотека, библиотека, външни басейни, шезлонги и кърпи за басейн.
  • Програма с атрактивни игри – караоке, спортни надпревари, уроци по танци, уроци по различни езици, жива музика, тематични партита вечер (пример: бяло парти, италианска вечер, караоке и т.н.)
  • Медицинска застраховка с покритие Ковид на стойност 20 000 евро
  • Маршрут: Сингапур / Натон (Ко Самуи), Тайланд / Лаем Чабанг (Банкок), Тайланд / Сиануквил, Камбоджа /  Фу Ми, Виетнам / Ня Чанг, Виетнам / Да Нанг (Хуе), Виетнам /  Сингапур

Круизен кораб Noordam

Наречен на северната точка на компаса, круизният кораб Noordam ослепява с изкусно качество и пищни стаи. Гостите на този кораб ще имат своя избор от дейности на борда. Заедно можете да пеете любимите си хитове в Billboard Onboard, да се насладите на пилатес във фитнес центъра или да бъдете изкушени от ястията на специализираните ресторанти.

Pinnacle Grill сервира най-сочната пържола в морето, а Canaletto примамва с изкусителни италиански ястия. The Dining Room е мястото да се насладите на елегантна закуска, спокоен обяд или незабравима вечеря с много разнообразни ястия.

Можете да играете най-бързо развиващия се спорт в САЩ –  пикебол. По време на спокоен ден в морето, няколко места на кораба помагат да се освежите, отпуснете и подмладите като Greenhouse Spa & Salon®. Това райско убежище подхранва всеки аспект от вашето благосъстояние с прочути СПА ритуали и лечебни докосвания.

Теодора Петрова