Петък, 18 Oct 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Великденски круиз до гръцки острови и Кушадасъ

   


Изживейте магията на Егейско море с незабравим великденски круиз от туристическа агенция Полония БГ, който ще ви отведе до четири от най-красивите гръцки острови и до приказното крайбрежие на Турция. Започнете пътешествието си на космополитния остров Миконос, където очарователни калдъръмени улички, емблематични вятърни мелници и бели къщи ще ви пленят с автентичния си чар. Друга спирка ще е турският бряг в Кушадасъ, врата към древния град Ефес – едно от най-впечатляващите археологически чудеса на света.

Следващата изненада за вас е остров Патмос, известен като „Островът на Апокалипсиса“. По време на круиза ще посетите манастира „Св. Йоан“ и пещерата, където, според преданията, апостол Йоан е получил своето откровение. От вас се иска само да се насладите на спокойствието и мистиката на това свещено място. На остров Крит - най-големият гръцки остров, ще откриете богата история и култура. Дворецът в Кносос ще ви очаква, за да се потопите в мистериите на Минойската цивилизация, както и да се насладите на кулинарните изкушения на Крит.

Круизът завършва с посещение на възхитителния остров Санторини, който е емблематичен със своите бели сгради с куполи, контрастиращи с лазурното море. Възхитете се на спиращите дъха залези и изследвайте уникалната вулканична природа на острова. Този круиз съчетава история, култура и изумителна природна красота. Открийте вълшебните острови на Гърция, където всяка спирка разказва своята древна приказка. Присъединете се към Полония БГ за незабравимо приключение за Великден, изпълнено с прекрасни залези, екзотични вкусове и хубави спомени, които да запазите дълго време.

Пътешествието започва на 17.04.2025 г. и ще продължи 5 дни по маршрут: София – Лаврион – Миконос – Кушадасъ – Патмос - Ираклион /Крит/-Санторини – Лаврион - Солун – София. Само сега може да се възползвате от ранните записвания до 31.10.2024 г. и да резервирате своя круиз на цени от 1205 лв.

Акценти на програмата:

  • В рамките на едно плаване ще посетите 4 от най-красивите гръцки острови: Миконос, Патмос, Крит и Санторини
  • Посещение на Кушадасъ /Турция/ с възможност за екскурзия до Ефес
  • С всички включени пристанищни такси и такси за обслужване на борда
  • Транспорт с лицензиран автобус от и до пристанището в Атина
  • Пълен пансион на борда с напитки по време на храненията
  • Анимационна програма и възможности за СПА и релакс на най-новия кораб от семейството на Celestyal Cruises
  • Богата екскурзионна програма – възможност за допълнителни брегови екскурзии всеки ден
  • Посещение на Солун
  • Водач от България, придружаващ групата при минимум 40 записани туристи.

Повече подробности може да откриете на meridiani.bg - уебсайтът на туристическа агенция Полония БГ.