Петък, 18 Oct 2024
        
Новини Речни круизи

Компания пуска първия речен круиз за жени

   
Компания пуска първия речен круиз за жени

Компанията Uniworld, която организира речни круизи, пуска на пазара първото по рода си пътуване само за жени през следващата година. Пътешественичките ще имат възможност да се впуснат в осемдневно френско приключение. То ще се проведе от 24 август до 31 август, стартирайки в Арл - на около час от Марсилия, и ще обикаля по реките Рона и Сона до Лион.

„Страстен екип от жени създаде една незабравима седмица, изпълнена с преживявания, предназначени специално за това плаване“, посочват от Uniworld за T+L.

„Гостите на този встъпителен тематичен круиз ще могат да се потопят във Франция по време на нови екскурзии, да участват в спиращи дъха вечери, да се забавляват, пиейки коктейли, да се смеят и танцуват заедно и да получат специални подаръци, които да им напомнят за това пътуване за години напред".

Круизът само за жени ще включва спирки в крепостния град Авиньон, селата Вивиер, Турнон и Тен-л’Ермитаж, както и в град Бон, в допълнение към Лион и Арл.

Пътуващите ще имат възможност да участват в пешеходни обиколки, да посетят акведукт, да се насладят на дегустация на вино и да направят обиколка с велосипед.

Те ще могат да удължат пътуването си с обиколки по суша преди и след круиза в Касис на брега на Средиземно море, в Париж или Атина.

Цената на пътуването включва всички ястия на борда, алкохолни и безалкохолни напитки, както и ежедневни екскурзии, безплатен Wi-Fi, бакшиши и използване на велосипеди.

Подобно на повечето речни круизи, Uniworld предлага възможността да акостирате в града и да излезете от кораба, без да се сблъскате с тълпи или проблеми. Речните круизи често са и ол инклузив, като включват всичко - от екскурзии до напитки, в предварителната цена.