Петък, 18 Oct 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Пътувайте до Адриатика за един по-различен Великден

   


Пролетта е прекрасен сезон за пътуване в Южна Европа. Подарете си едно пролетно приключение в Адриатическо море. Периодът на пътуването съвпада с Великденските празници. От Травел Холидейс са подготвили плаване на борда на Costa Deliziosa с посещение на едни от най-красивите градове по крайбрежието, допълнено с 1 нощувкa в хотел във Венеция. Побързайте и планирайте вашата пролетна ваканция с един круиз, който ще ви отведе до Котор, Венеция, Бари, Дубровник, Корфу, Задар, Сплит.

Пътувайте в луксозната обстановка на Celestyal Jorney, наслаждавайте се на средиземноморската кухня и се забавлявайте. Пред вас се разкрива възможност за прекрасно 9-дневно приключение с изключителни забележителности. Възползвайте се от ранните записвания до 15.10.2024 г. и резервирайте сега на цени от 3445 лв. Вече има потвърдена група с водач от агенцията за пътуването, което започва на 18.04.2025 г.

Маршрут: София – Венеция – Задар – Котор – Дубровник – Корфу – Бари – Сплит – Венеция – София.

Цената включва:

  • Самолетни билети с включени летищни такси и чекиран багаж
  • Всички трансфери по програмата
  • 7 нощи на борда на Costa Deliziosa на база Пълен пансион
  • Обзорна екскурзия във Венеция
  • 1 нощувка в 3* хотел във Венеция с вкл.закуска
  • Водач придружител от България - при минимум 15 записани
  • Използване на туристически слушалки по време на екскурзиите
  • Застраховка „Асистанс“ с покритие 10 000 евро

Costa DELIZIOSA

Costa Deliziosa е по-новият от двата кораба - близнаци Luminosa и Deliziosa на един от най-младите и луксозни класове на круизната компания Costa Cruises – Luminosa. Първото плаване на кораба е осъществено през 2010 г. Costa Deliziosa не е нито много малък – има достатъчно опции за хапване, спорт и развлечения за всеки, нито много голям, така че човек може да намери кътче спокойствие и необходимото уединение за релакс.

Типично за класа, от интериора и удобствата на кораба изпъкват пищност, блясък и тежка декорация. Корабът е подходящ и за самостоятелно пътуващи възрастни, така и за семейства с деца, тъй като и за тях има предвидени разнообразни забавления и почти целодневна занималня без заплащане. През годината Costa Deliziosa ипзълнява много разнообразни маршрути.

На борда на Costa Deliziosa има 1130 каюти, като половината от тях са каюти с балкон. Алтернативните опции са вътрешни каюти, каюти с прозорец или илюминатор, 4 типа апартаменти и специалната категория СПА каюти на компания Costa – Samsara. Това са вътрешни, външни и каюти с балкон, разположени в СПА зоната на кораба, а цената за настаняване в тях включва цял куп СПА процедури и допълнителни привилегии за пасажерите. Едни от отличителните качества на каютите на Costa са тяхната сравнително голяма площ, комфортни удобства и повече гардеробно пространство.