Понеделник, 16 Сеп 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Пътувайте с Costa Favolosa около Европа за майските празници

   

  Google

Круизите Около Европа се превърнаха в запазена марка за Apollo. Позиционните круизи предоставят възможност да посетите няколко различни държави, които обикновено не се включват в традиционните маршрути. Точно затова тези круизи се радват на такъв интерес. Не чакайте и резервирайте своя 12-дневен круиз, който ще ви отведе до магическите кътчета на Европа. Посетете Барселона, Малага, Севиля, Порто, Хамбург, Етрета и още редица забележителности.

Насладете се на първокласно обслужване на борда на Costa Favolosa, където ще откриете 5 ресторанта, 12 бара, СПА център, басейни, джакузи, водна пързалка, театър и шоу програми всяка вечер.

Пътешествието започва на 04.05.2025 г., а предложението е повече от примаващо, защото цените започват от 3035 лв. В офертата са включени самолетни билети, 10 нощувки на борда на пълен пансион, нощувка и екскурзия в Барселона, използване на всички съоръжения на борда и тур мениджър от България.

Запази каюта сега, защото круизът през май ви очаква, за да започнете вашето вълнуващо приключение от Барселона.

Costa Favolosa

Круизеният кораб е реновиран през 2018 г. Разполага с 14 дека, 1507 кабини за 3600 гости и 1100 персонал. Има голям избор от места за хранене и забавления:

  • 5 ресторанта – основен и бюфет, включени в цената на круиза и ала карт – суши, японски тепаняки, Архипелаго – авторска кухня от шефове с Мишлен звезди, сладкарница с италиански сладолед, пицария.

  • 12 бара с различна тематика: нощен клуб, дискотека, пиано бар, барове на откритата палуба.
  • Театър, в който се представя различна шоу програма всяка вечер, казино, шопинг галерия с модни бутици, 4 D кино.

Каюти: Суити с джакузи, каюти с балкон, каюти с прозорец /не се отваря/, вътрешни каюти, каюти за инвалиди. Всички със сателитна ТВ, телефон, сейф, сешоар, климатик, минибар, интернет и рум сървиз срещу заплащане. Повечето разполагат с диван, който се превръща в трето легло или 2 легла една над друго за настаняване на 2 деца.

СПА: Самсара СПА център със закрит басейн, открит басейн с водна пързалка, фризьор, маникюр и педикюр, таласо терапии, масажи, козметични процедури, 5 броя джакузи. Алея за джогинг, спортна площадка за волейбол, баскетбол или тенис, фитнес, симулатор на Гран При.

За децата: Детски център за деца от 3 месеца до 11 г., с детски басейн, различни игри, анимация.

Още информация за офертата може да откриете тук.