Петък, 20 Сеп 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Насладете се на лукс, плаж и забавления през зимата

   


Започнете новата година, както винаги сте мечтали - лукс, плаж и забавления. Подарете си невероятна ваканция на блестящи плажове с копринено бял пясък, заобиколен от емблематичното карибско синьо и безброй видове тропически риби. Почувствайте магията на Доминикана и Карибите за 14 дни на цени от 2965 евро на борда на изключителния COSTA Fascinosa.

Приключенията в Доминиканската Република ви очакват! Присъединете се към "Галера" за екзотично пътуване, което включва пристигане в райското кътче Пунта Кана и тюркоазените води на Карибско море. Очаква ви не само вълнуващо приключение, но и комфортът от присъствието на представител на агенцията от България. Разгледайте чудесата на острова с екскурзии на български език, направени специално за вас.

Маршрут: Ла Романа/Доминиканска Република – Кастрийс/Сейнт Лусия - Бриджтаун/Барбадос – Поант а Питр/Гваделупа - Сейнт Джонс/Антигуа и Барбуда - Роудтаун/Тортола – Ла Романа/Доминиканска Република

1 ден /04.01.2025/ събота Отпътуване от София с редовен полет на LUFTHANSA до Франкфурт в 06.00ч. Пристигане във Франкфурт в 07.40ч. Отпътуване за Пунта Кана в 12.10ч. Пристигане в 17.25ч. Трансфер летище - хотел. Настаняване. Свободно време. Нощувка.

Описание: Пунта Кана е една от най-популярните туристически дестинации в Карибите, разположена в източната част на Доминиканската република. Известен със своите дълги плажове с бял пясък и тюркоазени води, регионът предлага широка гама от луксозни курорти и множество възможности за водни спортове, като гмуркане и кайтсърфинг.

2 ден 05.01.2025/ неделя Свободно време за плаж и забавления. Организиран трансфер хотел в Пунта Кана – пристанище Ла Романа. Настаняване на кораба. Отплаване в 23.59ч. Забавления на кораба. Нощувка.

3 ден /06.01.2025/ понеделник Забавления на кораба. Нощувка.

4 ден 07.01.2025/ вторник Пристигане в Кастрес/Санта Лучия в 09.00ч. Възможност за разглеждане на острова и плаж. Отплаване в 19.00ч. Забавления на кораба. Нощувка.

Описание: Санта Лучия е тропически рай в Източните Кариби, известен със своите впечатляващи природни красоти. Столицата Кастрис е оживен град с множество пазари и културни забележителности.

5 ден /08.01.2025/ сряда Пристигане в Бриджтаун/ Барбадос в 07.00ч. Възможност за разглеждане на острова. Възможност за плаж. Отплаване в 18.00ч. Забавления на кораба. Нощувка.

Описание: Барбадос е островна държава в Карибско море, известна със своите красиви плажове, кристално чисти води и приятелска атмосфера. Столицата Бриджтаун предлага богато културно наследство и история, включително стари колониални сгради, музеи и кралския парк с хилядолетни баобаби.

6 ден 09.01.2025/ четвъртък Пристигане в Пойнт а Питер/ Гуаделупа в 09.00ч. Възможност за разглеждане на острова. Възможност за плаж. Отплаване в 23.00ч. Забавления на кораба. Нощувка.

Описание: Гваделупа е френски архипелаг, включващ главните острови Бас-Тер и Гранд-Тер, които са разделени от тесен канал, наречен Ривиер Сале. Западния остров е дом на тропически гори, защитени резервати и биоразнообразие, което включва множество уникални видове растения и животни.

7 ден /10.01.2025/ петък Пристигане в Сент Джонс/ Антигуа и Барбуда в 08.00ч. Възможност за разглеждане на острова. Възможност за плаж. Отплаване в 18.00ч. Забавления на кораба. Нощувка.

Описание: Антигуа е известна със своите живописни плажове - повече от 365, което позволява на посетителите да избират различен плаж за всеки ден от годината. Островът се характеризира с низинна територия, с плажове от фин бял пясък, обградени от коралови рифове, които предлагат отлични условия за гмуркане и сноркелинг.

8 ден /11.01.2025/ събота Пристигане в Роудтаун/ Тортола в 07.00ч. Възможност за разглеждане на острова. Възможност за плаж. Отплаване в 15.00ч. Забавления на кораба. Нощувка.

Описание:Тортола е най-големият от Британските Вирджински острови, известен със своите красиви заливи, плажове и възможности за ветроходство. Вътрешността на острова е планинска, предлагаща страхотни пешеходни маршрути и зашеметяващи гледки от върховете към Карибско море.

9 ден /12.01.2025/ неделя Пристигане в Ла Романа в 09.00ч. Възможност за Екскурзия до Каса де Кампо и Алтос де Чавон. Трансфер до хотела в Пунта Кана. Свободно време. Нощувка.

Описание: Ла Романа: Ще може да видите Каса де Кампо (Casa de Campo) - наи-луксозният курортен комплекс в страната с голф игрища, яхтено пристанище и прекрасни плажни ивици.

10 ден /13.01.2025/ понеделник Свободно време за плаж и забавления. Нощувка.

11 ден /14.01.2025/ вторник Свободно време за плаж и забавления. Възможност за допълнителна екскурзия до остров Саона. Нощувка.

Описание: Остров Саона е част от „Източният национален парк“ (Parque Nacional del Este) в Доминиканската република и се намира на югоизточния бряг на страната. Това е един от най-популярните туристически обекти в региона поради своята невероятна природна красота.

12 ден /15.01.2025/ сряда Свободно време за плаж и забавления. Вечерта имате възможност за посещение на "COCO BONGO". Нощувка.

Описание: Коко Бонго (COCO BONGO) е един от най-известните нощни клубове и развлекателни заведения в Пунта Кана..

13 ден /16.01.2025/ четвъртък Свободно време.Трансфер до летището в Пунта Кана. Отпътуване с полет на LUFTHANSA за Франкфурт в 23.55ч.

14 ден /17.01.2025/ петък Пристигане във Франкфурт в 14.15ч. Отпътуване за София в 19.10ч. Пристигане в 22.25ч.

Цената включва:

  • Транспорт със самолет София - Франкфурт - Пунта Кана, Пунта Кана-Франкфурт-София LUFTHANSA/ редовен полет
  • Летищни такси
  • Такса багаж 23кг. + 8кг. ръчен багаж
  • Трансфер летище - хотел в Пунта Кана
  • Трансфер хотел в Пунта Кана - пристанище Ла Романа
  • Трансфер пристанище Ла Романа - хотел
  • Трансфер хотел - летище Пунта Кана
  • 4 нощувки ALL INCLUSIVE в хотел 4/5* в ПУНТА КАНА
  • 1 нощувка със закуска в хотел 4*
  • Круиз по посочения маршрут на борда на COSTA FASCINOSA
  • 7 нощувки в каюта с балкон на кораб COSTA FASCINOSA
  • Пълен пансион на борда, който включва: закуска, обяд, следобедна закуска, вечеря, среднощен бюфет
  • Cocktail за добре дошли с капитана и гала-вечеря със специално меню
  • Пристанищни такси - 180 EUR
  • Вечерни шоу програми, концерти, анимация на борда, игри, състезания, караоке, уроци по танци, тематични партита, зала за детски игри, клуб за тийнейджъри
  • Плувни басейни, джакузита, детски плувен басейн, шезлонги, кърпи за плаж, джогинг алея, фитнес и др.
  • Карти и материали на посещаваните градове
  • Медицинска застраховка, в размер на 10 000 евро
  • Водач от фирма „ГАЛЕРА“, независимо от броя на туристите

Информация за кораба

Costa Fascinosa е пуснат по вода през пролетта на 2012 година. Както и на другите кораби от клас Concordia. Тук ще откриете оригинали и копия на произведения на изкуството от съвременни автори,също Samsara Spa, който е в азиатски стил, при големия басейн има огромен плазмен екран и стъклен покрив, който позволява съоръжението да се използва дори при лошо време.

Дизайнът на кораба е поверен на известния архитект Джо Фаркус, който е наблегнал на темите за знаменитости, артисти и екзотични места.

Costa Cruises се смята за една от компаниите с много добра кухня. Различни ястия от нея, може да опитате в един от 5-те ресторанта на борда на Costa Fascinosa. 3 от тях са включени в цената на круиза и няма да се наложи да плащате за храна допълнително, в останалите 2 се заплаща фиксирана такса за вечеря или според цените в меню.

Направете вашата мечта реалност!