Петък, 18 Oct 2024
        
Кораби Морски круизи Новини Оферти

Най-изисканата ВИП почивка по море - с Yacht Club на компания MSC

   
Най-изисканата ВИП почивка по море - с Yacht Club на компания MSC

Все повече от вас се интересуват от услугите, които предлага Yacht Club на борда на корабите MSC. Ето малко повече информация за тези, които искат да плават по още по-комфортен и луксозен начин! За всички, които искат да се почувстват специални и да получат най-доброто от лукса и най-високо обслужване, круизната компания MSC представя ексклузивния си Yacht Club. Това е концепция „кораб-в-кораба“.

Това е отделна част с луксозни каюти и суити, разположена на най-високите палуби. Клубът включва панорамен салон с чудесна гледка, в който се предлагат премиум напитки, има отделна зона с шезлонги и басейн, ресторант и бар, достъпни само за гостите на клуба. Компанията предлага най-доброто място за уединение и изискано обслужване в MSC Yacht Club, където да се наслаждавате на изключителни екстри. Можете да се отдадете на лукса в частен клуб, с достъп до безброй възможности за отдих и развлечения на борда. Разкошно обзаведени апартаменти, ексклузивно денонощно обслужване от иконом и консиерж са само началото на тези специални круизни изживявания.

Луксозното настаняване и ексклузивните услуги са впечатляващи за гостите в MSC Yacht Club и предизвикват захлас. Частните зони, включени в цената стартират от елегантния Тop Sail Lounge с панорамните си гледки до стилния специален ресторант и откритата зона за релакс „One Pool Deck“ в комплект с частен басейн, джакузи, слънчеви бани и бар.

В цената на стаите влиза:

  • личен иконом, който се грижи за всички нужди на гостите
  • приоритетно качване на борда с отделна зона на терминала
  • приоритетно слизане от кораба с по-бърза доставка на багажа в терминала
  • пакет напитки Premium, който включва голям избор от алкохолни и безалкохолни напитки с цена до €14($16) на чаша – без лимит
  • всички напитки от мини-бара в каютата
  • 24 часа рум сървиз
  • неограничен достъп до интернет за две устройства на каюта
  • достъп до термалната зона на СПА центъра
  • меню възглавници, луксозни халати, хавлии и спално бельо
  • кафе машина Nespresso /на повечето кораби/
  • луксозна козметика в банята
  • достъп до зона със запазени места в театъра
  • отделен плаж при спирките на частните острови на компанията – Ocean Cay, Sir Bani Yas

Гостите на клуба имат достъп и до всички останали услуги и зони на борда, така имат избор къде и как да прекарват времето си.

Създаден от известните архитекти De Jorio Design International, всеки MSC Yacht Club апартамент предлага безкомпромисен лукс. Египетски памучни чаршафи, матрак от мемори пяна и избор на възглавници гарантират страхотен нощен сън във вашия апартамент в зоната на яхт клуба.

MSC Cruises е известна с качествена кухня, а MSC Yacht Club не е изключение.

Закуска, обяд и вечеря се сервират в специален ресторант с подбрано ала карт меню, вариращи от здравословно до галещо небцето меню. Освен това, шикозната зала „Top Sail Lounge“ и откритата релакс зона „The One Pool“ предлагат широка гама от ястия на шведска маса през целия ден.

Поглезете се в изключителния СПА център MSC Aurea

Специалното отношение към вас продължава и с богат избор от възстановяващи процедури за здраве и красота, включително ароматерапия и балийски масаж. Като гост на MSC Yacht Club можете да се възползвате от безплатен достъп до термалната зона с джакузи, солна стая, ледена стая, парна баня, сауна, керамични отопляеми легла.

Привилегиите на членовете в MSC Yacht Club дават възможност да резервират лично пазаруване или да се насладят на ексклузивно разглеждане на бижута в комфорта на собствения си апартамент директно на борда. Получавате също специална гривна вместо чип карта с достъп за отключване на стаята и пазаруване в бутиците на борда. Друга вип характеристика е приоритетно чекиране в деня на отплаване, без да се налага да чакате дълго в първия ден на качването на борда.

Като член на MSC Yacht Club не само може да избирате от широката гама MSC екскурзии на брега, които се предлагат, но така също и да проектирате свои собствени желания за индивидуална програма. Личният ви персонал са на ваше разположение денонощно, за да гарантират, че вашето преживяване на всяко пристанище е перфектно. Вашите идеи ще се реализират по най-добрият начин.

Може да намерите Yacht Club на следните кораби:

  • Fantasia, Splendida, Divina, Preziosa, Meraviglia, Bellissima, Virtuosa, Grandios, Euribia, Seaside, Seaview, Seashore, Seascape, World Europa, World America

Попитайте Apollo относно офертите за Yacht club в плаванията за 2025 г.