Четвъртък, 19 Сеп 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Круиз Западно Средиземноморие и Ибиса

   

  Google

Уникално предложение за почивка и посещение на едни от най-атрактивните градове. От Авиата Круизи ви предлагат класически средиземноморски маршрут, който ще ви покаже едни от най-интересните градове в региона. Възползвайте се от неустоимото 7-дневно предложение за круиз по Западно Средиземноморие и Ибиса от Рим на борда на Costa Toscana. Може да избирате датата на тръгване да е през август, септември или октомври и вид каюта на цени, започващи от 869 евро. Класически средиземноморски маршрут, който ще Ви покаже едни от най-интересните градове в региона:

Вечният град Рим, където можете да посетите Колизеума, Римския форум, Ватиканските музеи, катедралата св. Петър, площадите Испания, Навона, Република, Колона, Вила Боргезе и още много места, съхранили вековна история. Не пропускайте да се насладите на аперитив и на неустоимата италианска кухня, както и да се разходите по малките улички на романтичния квартал Трастевере.

Марсилия - най-голямото френско пристанище и европейска столица на културата за 2013 г. Марсилия е оживен град (втори по големина във Франция) с изключително богат културен живот. Непременно опитайте изкусителната провансалска кухня. Алтернативно може да просетите елегантния Екс-ан-Прованс и да бъдете очаровани.

Барселона - столицата на модернизма с шедьоврите на Гауди: Саграда Фамилия, парк Гуел, къщите Мила и Байо, с пулсиращата артерия на града Рамбла, с храма на футбола Камп Ноу... В Барселона няма да имате и минута скука - винаги нещо се случва или има да се види. Насладете ѝ се.

Круизът приключва в Рим. Повече подробности за програмата може да откриете тук.