Четвъртък, 19 Сеп 2024
        
Дестинации Новини

Круизи за last minute резервации

   


Летният круизен сезон на 2024 приключи. Все още имате възможност за резервации на някои круизи в Европа през ноември и декември 2024 - Средиземно море, Португалия, Канарски и Азорски острови. Круизните пътувания са много динамични както по отношение на свободните каюти, така и що се отнася до цените. Отдавна в круизната индустрия цените са в пряка функция от моментната запълняемост на даден кораб, така че няма нищо изненадващо в това каюта на борда на някой от големите мастодонти от масовата круизна индустрия да струва повече от луксозен апартамент за двама на борда на някой от бутиковите круизни кораби.

Тъй като за незапознатия с материята потребител е доста трудно да се ориентира в обстановката от Контитранс-М предлагат на вниманието ви селекция от круизи, за които са възможни LAST-MINUTE РЕЗЕРВАЦИИ. Под Last-minute резервации разбирайте не резервации за пътувания след седмица или след месец, а резервации за круизи, които за кратък период от време се предлагат при най-атрактивни цени и за които има свободни места за различни категории каюти и апартаменти.

Селекцията е много разнообразна и включва дори крузи за пътуване през юли 2025 година. Причината да ги представят на вниманието ви сега е, че с наближаване на времето за пътуване свободните каюти и апартаменти ще се изчерпят и цените значително ще нараснат или дори ще бъде невъзможно да резервирате отределени круизи. Както се казва: "късметът идва при работливите", затова изберете вашия круиз сега, за да си гарантирате пътуване при най-благоприятни цени впоследствие.

Ето кратка информация за включените в селекцията круизи.

  • Все още има възможност да резервирате НОВОГОДИШЕН КРУИЗ в ЕКЗОТИЧНА ДЕСТИНАЦИЯ. Имайте предвид, че маршрутите из Карибите изискват да разполагате с многократна туристическа виза за САЩ. Подобно изискване има и по отношение на круизите, които включват пристанища в Австралия ще бъде необходимо бързо да се снабдите с многократна туристическа виза за Австралия.

  • Селекцията от FreeStyle круизи в Югоизточна Азия, Япония, Южна Корея и Тайван в момента се предлага при доста атрактивни цени за почти всички дати на отплаване до края на май 2025 година. Някои круизи е възможно да се резервират и по FLY&CRUISE тарифа с полети от/до София. Така че, ако се интересувате от пътуване в този регион през следващите 8-9 месеца, сега е моментът да резервирате!
  • Последни възможности за резервации на круизи в Европа, за пътувания през ноември и декември 2024 до Канарските острови, Мароко, Лисабон и Западно Средиземноморие.

  • В селекцията ще намерите и няколко луксозни All Inclusive круиза на Seabourn из Карибите, за които не е необходима виза за САЩ. Цените са ALL INCLUSIVE, а настаняването е само в луксозни апартаменти с веранди. Пътувате в удобства, стил и посещавате най-приятните местенца из топлите води на Карибско море.
  • Избрани круизи от масов, премиум и луксозен клас за пролетната ученическа и Великденска ваканция, през април 2025 година. Включените в тази селекция круизи покриват в една или друга степен периодът на пролетната ученическа ваканция и Великденските празници, които са в средата на месец април. Не е рано да мислите за резервации за този период, особено ако възнамерявате да пътувате с деца и търсите настаняване в каюти за тройна или четворна заетост.

  • И накрая, но не на последно място по значение, не пропускайте да разгледате маршрутите за ULTRA ALL INCLUSIVE круизи на REGENT SEVEN SEAS CRUISES за пътувания от декември 2024 до средата на 2025 година. Понякога се появява рядката възможност да резервирате истински луксозен ALL INCLUSIVE круиз, за който всичко, абсолютно всичко е включено в цената, от момента на качването ви на борда до напускането в последното пристанище и всичко това при цени, сходни с цените на круизните продукти от по-нисък клас /масови и премиум/. Така че, не се колебайте, изберете своя ultra all inclusive круиз и резервирайте сега.

Селекцията от круизни маршрути, дати на отплаване, цени и друга информация от Контитранс-М може да разгледате тук.