Четвъртък, 19 Сеп 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Круиз в Средиземно море за майските празници

   
Круиз в Средиземно море за майските празници

Подарете си круизна екскурзия в Средиземно море от София до най-красивите места по време на майските празници догодина. Опознайте тези съкровища с oрганизиран круиз с MSC Orchestra в периода 30.04-08.05.2025 г. Тара Турс ви предлагат невероятно изживяване по маршрут София-Барселона-Ибиса (Балеарски о-ви)-Каляри (о-в Сардиния)-Рим (от Чивитавекия)-Портофино (От Генуа)-Марсилия (Франция)-Барселона-София на цени от 2 890 лева.

Вашата круизна екскурзия в Средиземно море по време на майски празници 2025 започва от Летище София. Водачът на групата ще ви очаква за полет до Барселона с прекачване. След като кацнете в Барселона ще имате трансфер до хотела, който се намира в централната част на града. Барселона е будна до късно, затова имате време за кратка разходка вечерта след настаняване.

По средата на вашето приключение из Средиземно море ще акостирате на остров Сардиния. Ще разгледате историческите забележителности на Каляри-Пиаца Йен и района Кастело, кралския дворец, катедралата и бастиона на Сен Реми по време на лежерна разходка с вашия гид.

Ще се насладите на красивия пейзаж към залива и фара от хълма Сант’Елия. Обиколката ще завърши с посещение на църквата на Бонария, където ще чуете всички приказки и легенди за статуята, дошла от морето.

Помните ли песента „Аморе ин Портофино“? Мечтайте, защото ще посетите кокетния италиански курорт и предпочитана дестинация за италианските звезди, който се намира на брега на Лигурско море. Цветни къщички заобграждат малък кей, в който акостират яхти и рибарски лодки. Ще посетите замъка Браун и църквата Диво Мартино. След това ще се отправите към съседното градче Санта Маргерита Лигуре.

Там ще отскочите до вила Дурацо и ботаническата градина, извисяващи се на хълма Сан Джакомо. Накрая ще минете и през Рапало. Градът ще ви впечатли с типичния за италианска ривиера аристократичен стил от 19 век. След като се върнете в Генуа, ще имате свободно време преди да се върнете на кораба.

Цената включва:

  • Самолетни билети София-Барселона-София с прекачване, включен багаж по 1 брой ръчен и по един брой куфар на човек
  • Круиз 7 нощувки според избрания вид каюта на база пълен пансион-всички хранения в бюфетния и основния ресторант на кораба плюс наливна вода от диспенсер, шварц кафе, мляко, сокове и чай в зоната на бюфета; спектакли в театъра на кораба, фитнес, ползване на джакузи и басейни на открита палуба (ако времето позволява); пристанищни такси
  • 1 нощувка със закуска в хотел 3* в Барселона, локация-център
  • Трансфери летище-хотел-пристанище-летище+съхранение на багаж в Барселона след напускане на кораба
  • Тур-координатор-представител на Тара Турс при поне 10 записани
  • Медицинска застраховка Травълър-съдействие при пътуване в чужбина с покритие 10 000 евро на човек

Може да разгледате програмата и да резервирате своята почивка тук, както и всички круизни екскурзии на Тара Турс.

Теодора Петрова