Петък, 18 Oct 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Докоснете се до лукса на арабските шейхове с персийски круиз през зимата

   


Близкият изток се развива като една от най-атрактивните и желани дестинации през последните години. Тези места очароват с древна история, екзотика на арабския свят и свръхмодерни курорти, в които всекидневно изникват нови и вълнуващи туристически атракции. Най-атрактивните дестинации са ОАЕ, Бахрейн и Катар, които в последните години се превърнаха в топ места за посещения на хора от цял свят.

От Ocean Travel ви предлагат да се впуснете във вълшебната арабска приказка с посещение на едни от най-атрактивните и автентични емирства, докосвайки се до лукса на арабските шейхове. Пред вас се разкрива възможност за незабравимо пътешествие из Персийския залив с ултрамодерния круизен кораб MSC Euribia.

Маршрутът е повече от невероятен и включва посещение на Дубай, Катар, Бахрейн, Абу Даби, остров Сир Бани. Може да избирате от няколко дати за вашето 7-дневно пътуване - 13.12.2024 г., 28.02.2025 г., 14.03.2025 г.

Цената от 3048 лв. включва:

  • Самолетни  билети  за полети  София-Дубай-София  с включен 1 бр. ръчен багаж  + 1 дамска чанта/лаптоп и 1 бр. чекиран багаж  и кетъринг на стойност 20 евро на човек на посока в самолета
  • Трансфери летище – хотел, хотел – пристанище, пристанище - летище
  • 1 нощувкa със закуска в хотел Double Tree by Hilton M Square 5* или подобен в Дубай – хотелът се намира в Бур Дубай, между историческата част и новата, футуристична част на Дубай, само на 15 минути от международното летище.
  • Водач от фирмата през цялото пътуване
  • Панорамна обиколка на Дубай с лицензиран екскурзовод на български език с включено посещение на The View At The Palm с 360 градуса панорамна гледка на Палмата
  • 7 нощувки на луксозния круизен кораб MSC Euribia
  • Пристанищни такси
  • Богат асортимент от храна за закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря
  • Някои от напитките в бюфет зоната: наливна вода, сокове от диспенсър, американско кафе, чай (налични 20 часа в денонощието)
  • Множество забавления на борда на кораба – театър с различни постановки всяка вечер, дискотека, библиотека, външни басейни, шезлонги и кърпи за басейн.
  • Програма с атрактивни игри – караоке, спортни надпревари, уроци по танци, уроци по различни езици, жива музика, тематични партита вечер (пример: бяло парти, Италианска вечер, караоке и т.н.)
  • Фитнес център с най-съвременно оборудване
  • 14-часа на ден детски клубове за различни възрастови групи (продукти на Chicco, LEGO и др.)
  • Специализирано детско меню, разработено заедно с Chicco
  • Медицинска застраховка с покритие Ковид на стойност 10 000 евро

MSC Euribia е поредното скъпоценно бижу в короната на италианската круизна компания, където изкуството среща иновациите и издига приключението, наречено круиз на съвсем ново ниво. Кръстена на древната богиня Еврибия, която владее моретата със силата на ветровете и съзвездията, на MSC Euribia се прилагат най-съвременните технологии за защита и запазване на морската екосистема.

Корабът е снабден с поразителни нови технологии, които го правят все по-чист и безопасен за морето - нашият общ дом. В допълнение на множество оригинални произведения на изкуството, които може да видите из кораба, за първи път самият корпус на круизния кораб е визуален шедьовър, изрисуван от немския художник Алекс Флеминг.

MSC Euribia издига грижата за околната среда на ново, най-високо ниво:

  • Усъвършенствана система за пречистване на отпадъчни води, по-добра от голяма част от пречиствателните станции на сушата. Система за предотвратяване на транспортирането на организми от една океанска зона в друга, което може да застраши местните екосистеми​;
  • Управление на отпадъците - всички събрани отпадъчни материали се сортират, за да се отделят елементи за рециклиране, значително намалени са и пластмасовите отпадъци, чрез програма за премахване или замяна на пластмасови изделия за еднократна употреба.
  • Енергийна ефективност - широка гама от енергоспестяващо оборудване за постигане на максимална ефективност, като интелигентно отопление, вентилация и климатизация, умно LED осветление, което се гаси автоматично при отсъствие на хора, специална боя, която намалява триенето при плаване, обезшумени задвиждащи винтове и др.

Уникалният и емблематичен дизайн на художника Алекс Фламиг е избран да представи посланието на MSC за отдаденост към морската екосистема: неговото произведение на изкуството #SaveTheSea е трайно изобразено върху корпуса на кораба. Освен това петте финалисти в международния конкурс, спечелен от Фламиг през 2021 г. ще имат своите дизайни, изложени на борда на кораба в нова галерия.